Termat e perdorimit

Ky sherbim mund te perdoret nga kushdo pa ndonje pagese, duke perdorur kete sherbim:
  • Ne do te ruajme token-in tuaj te aksesit, per arsye funksionimin e sistemit.
  • Ne do te ruajme cookies qe permbajne informacion vertetimi ne shfletuesin tuaj .

Ndarja e Informacionit tuaj Personal

Ne nuk shesim, kembejme apo japim informacionin e identifikimit tuaj personal si psh. token-in tuaj apo url e profilit tuaj te tjereve

Perdoruesit duhet te kuptojne se reklamimet apo komplet permbajtjet e ndryshme qe jane te lidhura ne webfaqen tone dhe sherbimet e partnereve, furnizuesve, reklamuesve, licensuesve dhe sponsoreve jane pale te treta. Ne nuk kemi kontrol mbi permbajtjen e dhe linket e tyre. Ato faqe dhe sherbime duhet te kane policite dhe termat e perdorimit te tyre..

Ndryshime te privacise se tanishme

HublaaLike ka lirine te perditesoje kete polici privacie ne cdo kohe. Kur ta bejme kete gje, do te postojme nje njoftim ne faqen kryesore, bejme te qarte perditesimin ne fund te kesaj faqe dhe ju dergojme nje email. Ne i inkurajojme perdoruesit qe ta kontrollojne kete faqe shpesh per ndonje ndryshim qe mund te ndodhe. Ju duhet ta dini dhe pranoni se eshte pergjegjesia juaj ta shqyrtoni kete polici privacie here pas here dhe te beheni te ndergjegjshem per ndryshimet.

Pranimi juaj i ketyre termave

Nepermjet perdorimit te ketij kompjuteri perdorimi, you tregoni pranimin tuaj te kesaj policie. Nese veprimi juaj nuk i pershtatet kesaj policie, ju lutem mos e perdorni sherbimin tone. Vazhdimesia e perdorimit te sherbimit edhe pas perditesimit te kesaj policie konsiderohet se ju e pranoni kete polici privacie..

Na Kontaktoni

Nese keni ndonje pyetje rreth kesaj Polici Privacie, apo perdorimit te ketij sherbimi ju lutem na kontaktoni ne: [email protected]. Ky dokument eshte perditesuar per here te fundit me date Shkurt, 18, 2016 Ne mund te ruajme cookines ne shfletuesin tuaj per te shmangur kycjen e here pas hershme tuajen ne sistem per perdorimin e auto pelqimeve.

Disa pyetje te zakonshme qe duam tu pergjigjemi per tju bere te ndiheni me te qete:

  • Ne nuk shesim ndjekes, pelqime, etj,
  • Ne veprojme sipas Rregullave te Facebook.
  • Ne nuk postojme kurre nga ndonje prej llogarive tuaja.
  • Ne nuk do ju kerkojme kurre fjalekalimin tuaj.

Ne nuk duhet dhe nuk do ua japim apo shesim token-in tuaj personave te tjere.
You NUK DUHET ti perdorni sherbimet tona per:

  • Konkurse me Pelqime ne Facebook;
  • Abuzimi me Makinen e Pelqimit etj.
Nese you nuk i pranoni keto terma, ju duhet te ndaloni perdorimin e ketij sistemi menjehere.TAGS


hublaa, official liker, likelo, auto like, auto liker, followers, autoliker, fb auto liker, mg liker, autolike, fb liker, likes, facebook like, liker, auto like facebook, get likes, facebook auto liker, facebook likes, mg likers, fb autoliker, like facebook, facebook liker, facebook auto like, auto likes, likes facebook, autoshare, fbliker, how to get likes on facebook, autolikes, fb autolikers, likers, auto likes facebook, autolikers, facebook followers, likes for facebook, likesss, officialliker, fbautoliker, get likes on facebook, get facebook likes

RRETH NESH


Po vrisni mendjen si te merrni auto pelqime, komente, ndjekes ne facebook? Hublaa Official Liker i ka degjuar lutjet tuaja. Kjo eshte vecanerisht ajo qe bejme. Ne jemi nje sistem i automatizuar qe ju ofron sherbimet tona falas. E gjithe procedura eshte e thjesht dhe ju mund te filloni te merrni pelqime brenda sekondave. Pervece jemi nje sistem auto pelqimi, ne gjithashtu ofrojme sherbime te tjera si auto komente apo auto postime ne grupe facebooku, faqe facebooku apo ne murin e shokeve tuaj...
Lexo me shume